Birthday story

Всеки рожден ден е различен. Денят идва и си отива. Специален или не…

Рождените дни винаги са момент за равносметка, изблик на щастливи емоции…или на тъга, момент, в който си задаваме важни и прости въпроси. Но този път НЕ направих нищо от това. Може би защото са ми ясни отговорите. Може би защото знам какво искам този път.

Вдъхновението е навсякъде около мен. Мечтая за пътувания, за проключения…и те не закъсняват. Мечтая за успехи, за начин на себеизразяване и да се занимавам с нещата, които обичам…

Вдъхновена от думите на Марсел Вандерс в интервю за сп. Amica:

“Начинът да разбереш дали да тръгнеш наляво или надясно не е да останеш на едно място и да се чудиш какво да правиш. Просто избираш едната посока. Ако тя е правилната – чудесно, ако не – обръщаш обратно. Толкова е просто. Бум! Решението е взето.”

Не се чудете много за нещата, които искате да направите, но нямате смелост. Скачайте! Последната една година точно това правя и си прекарвам доста добре.

Не знам как толкова бързо тече времето и KG Fashion Spot вече е на една година. В този месец изпълнен с много лични празници, реших да зарадвам един от вас. Благодарна съм за хубавите неща, които ми се случват, за тази една година, в която научих много, за вас, виртуални приятели и за подкрепата на всички. Бъдете част от моя празник – включете се в играта в instagram акаунта ми и спечелете прекрасен аксесоар.

Мечтайте, творете… и скачайте ( рискувайте)!

Благодаря за това, че споделяте любимото ми хоби!

До скоро,

К.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s