Мисия: сияйно лице през лятото

Здравейте,

Днес искам да споделя мнението ми за един продукт за лице, който много приятно ме изненада. Искам да ви запозная с ББ крем на марката SO’Bio etic.

Хората, които ме познават, знаят че изобщо не съм фен на този тип продукти. Хем крем, хем пък с цвят. Причините са главно две: 1) не са много покривни; 2) ако все пак са покривни, то те са много плътни и след няколко минути започва лъщене (особено в Т-зоната).

Не съм си и представяла, че ще пиша пост за бб крем, но животът носи изненади 😀

Харесва ми защото:

  1. има идеална покривност (разбра се вече, че за мен е важно);
  2. лъщенето е съвсем малко и поносимо ( даже изглежда по-скоро сияйно);
  3. придава идеален тен на кожата ( използвам по-тъмния нюанс);
  4. е натурален продукт.

Съдържа органична перуника със защитни и успокояващи свойства, масло от нар (известно със противостареещо и антиоксидантно действие) и 10 spf, който защитава кожата от влиянието на слънцето ( за мен този фактор е доста малък, затова разчитам на допълнителни слънцезащитни продукти).

А с малки букви в съдържанието виждам рициново масло, слънчогледово масло и масло от жожоба. Харесва ми, че формулата е некомедогенна и НЕ съдържа парабени, силикони, синтетични оцветители. И другото, което ми направи впечатление е, че има сертификат от ECOCERT за натурален и органичен произход. Аз не следя стриктно състава на продуктите, но ми харесва да използвам такива с натурален произход.

Извод: Мисля, че открих продукта си за това лято. По-принцип не издържа цели 12 часа (както фон дьо тена), но може лесно да се освежи с пудра ( аз използвам минерална такава от My mineral makeup).

_DSC0082.jpg

Каква е вашата тайна за сияйност през лятото?

До скоро,

К.


2 thoughts on “Мисия: сияйно лице през лятото

  1. Два въпроса, тъй като и аз не съм много фен на бб кремовете 😀 1во, имат ли светли нюанси и достатъчно светли ли са за средностатистическо духче (мен) и 2ро. цена, тъй като искам да преценя дали си заслужават плюсовете му в сравнение с тези на фондьотена. Благодаря предварително :))

    Like

    1. Имат два нюанса- 01 е по-светлият и мисля, че става за по-светла кожа. И цената е около 24 лв, но ако не се лъжа този месец са с -20% в някои аптеки.

      Liked by 1 person

Leave a comment