Сватбена еуфория

Здравейте,

С настъпването на топлите дни започва и сезонът на сватбите. Ние с Тишо вече имаме солиден опит, защото последните години много от нашите приятели решиха да си кажат заветното “ДА”.

Всяка една сватба е по своему романтична и носи емоцията на младоженците. Вдъхновена от последната сватба, реших да напиша кратък пост посветен на аутфита, който избрах за нея.

Най-трудното при много сватби е подборът на тоалет за всяка една (поне при мен). Не е желателно да се повтарят, а и много от сватбите си имат собствена тема, която изисква и определено облекло. Като повечето жени, винаги искам нещо ново 😀 . И затова много рядко си купувам скъпи, официални рокли. По-скоро залагам на нещо изчистено, стилно, подходящо и за други поводи.

Този път се спрях на  пола в тревисто зелено (страхотен цвят за лятото) с дължина над глезена. Всъщност мисля, че тя ме избра, защото като я видях на витрината и не можах да откъсна поглед от нея. И я комбинирах с бежав топ с лъскави елементи, който изцяло си пасваше с любимите ми сандали в бежаво (може би им е последен сезон и спешно си търся нещо подобно).

Мисля, че аксесоарите в този случай са много важни, за да изглежда тоалетът завършен и по-стилен. Затова използвах бижу на Swarovski във формата на пеперуда и страхотен, луксозен шал ( завързан към чантата), който придава романтично излъчване и прави визията още по-цветна.


 


Пола – 55th outlet

Топ –  Opera brands gallery (outlet)

Обувки – Tendenz store

Колие – Swarovski

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s