Пролетно вдъхновение

Здравей,

Днес искам да говоря за мода ( и по-точно за новите ми придобивки), защото това е главната причина да започна с блога, а усещам, че не отделям достатъчно време за това. Ще покажа любимо цветово съчетание и доста модерна тенденция.

Ще започна с малка предистория. Напоследък дълго обмислях как да харча парите си по-разумно при покупки (особено на дрехи). Преди не мислех много от какво имам нужда в гардероба, а просто си купувах неща, които ми харесват и цената им си заслужава. Но дали тези неща са съчетаеми с другите ми дрехи или за тях трябва да си накупя още пет други? Меко казано бях хаотична при покупките. Така нещата се трупат в гардероба, а aз все няма какво да облека 😀 ( сигурна съм, че и на теб ти е много познато това). Сега вече се опитвам да си създам някакъв ред – избрала съм си основни цветове, обмислих хубаво от какво имам нужда този сезон и не купувам дрехи импулсивно.

Не знам дали се забелязва, но напоследък обожавам сиво. Затова си избрах няколко цвята, които се съчетават добре с този, а и са актуални за годината. Любимо съчетание ми е : сиво-розово, сиво- синьо, сиво-червено. Също така, по витрините на магазини и бутици може да видиш актуални комбинации от сиво-зелено и сиво-ултравиолетово (определен за цвят на 2018 година от американската компания Pantone). Страшно много ми харесва този цвят и съм в търсене на…..това май ще го оставя за нов блог пост.

А сега вече идва ред и на новите придобивки. Нямаше как да не си избера нещо във сиво. В момента са доста trendy панталоните с каре. Моят е леко широк, но се стеснява към глезена, с италиански джобове и без цип. Предпочитам такъв тип панталони, защото са удобни, съчетават се съвсем лесно и с маратонки, и с токчета. Комбинирам панталона с блуза в доста искрящо червено ( доматено червено или candy red, не съм сигурна как точно се води този цвят) с щампа. Тя изглежда малко по-спортна и ще пасне идеално с маратонки за ежедневна визия. Но на мен лично много ми харесва и съчетана с токчета. Все повече навлиза и се приема тенденцията за съчетаване на различни материи и различни стилове облекло. Разбира се, каквато и да е модата, най-важното е ТИ да се чувстваш добре в дрехите си. Да можеш да се изразяваш чрез тях, да ти вдъхват самочувствие и да ти предоставят комфорт.

И тук вече е редно да кача и някоя снимка от зашеметяващата фотосесия, която ми направи Тишо. Честно да си призная трябва да го похваля, защото времето не беше с нас ( но поне не валеше), но той издържа на всичко и успяхме да направим добри снимки. Със сигурност си заслужава титлата “Instagram husband” ❤

PS: Шапката и чорапките са за разкош, но са доста важни за цялостната визия. Не забравяй да си вземеш поне един чифт нестандартни чорапки за този сезон ( моите любимци са с перли от Calzedonia).

2018-03-26 01.12.38 1.jpg

2018-03-26 01.06.32 1.jpg

2018-03-26 01.00.03 1.jpg

2018-03-26 12.51.29 1.jpg

2018-03-26 01.04.46 1.jpg

2018-03-26 01.01.45 1.jpg

До скоро,

К.


Панталон: LC Waikiki

Блуза: LC Waikiki

Шапка: LC Waikiki

Обувки: Shoe Aquarium

Маратонки: Bata

Очила: Polaroid (Grand Optics)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s