Една марка – три продукта: Revlon

Днес искам да покажа три продукта от една от любимите ми марки REVLON.

Обикновено ние жените винаги търсим промяната и обичаме да изпробваме все нови и нови неща. Аз дори и да харесам даден продук ми се иска да има разнообразие. Бързо ми омръзват и затова почти винаги си купувам продуктите във възможно най-малката опаковка. НО имам такива, които ги купувам постоянно, от години. И не ми омръзват. Да, възможно е!

  • Продукт №1 е фон дьо тен ColorStay ( Normal/Dry skin). Моят номер е 250 Fresh Beige.  Обожавам този продук и го използвам от 8-9 години. Преди се намираше доста трудно, но сега го има на много места. Използва се доста лесно, защото е с помпичка. Текстурата е кремообразна и се разнася бързо. Аз предимно го правя с пръсти и се получава доста добре- равномерно и без петна. Има много добра покривност ( повече от средна), прикрива зачервявания и несъвършенства. Подходящ е както за официални поводи, така и за ежедневна употреба. Има феноменална издръжливост, веднъж като се нанесе и не мърда от лицето. И сега ще си помислите, че се сваля трудно с почистващите продукти, но не е така. Почиства се лесно. Дори след 8 часа лъщенето в Т-зоната е едва забележимо. Използвала съм доста други фон дьо тени от всякакви марки, но не съм срещала този ефект до сега. Стандартни размер ( 30мл), с SPF 20, което го прави малко неподходящ за близки снимки със светкавица. Но предвид другите му качества това е незначителен недостатък.

Ориентировъчна цена: 20-21 лв.

  • Продукт №2 е коректор ColorStay. Номерът е 02 Light Pale. За него бих се изказала също толко топло както за фон дьо тена. Текстурата е лека и лесно се разнася. Доста е икономичен (6,2 мл). Има средна покривност и не се събира в гънките на околоочния контур. Изглежда много естествено. Но тук имам една голяма забележка: при многократно използване продукта излиза извън опаковката и се размазва. Трябва да го почиствам след всяко използване и не го прави особено удобен при пътуване.

Ориентировъчна цена: 19-20 лв.

 

  • Продукт №3 е малка палитра сенки  от серията ColorStay 515. Съдържа четири цвята, които са добре пигментирани. Не се разпрашават. Матирано кафяво (4) е подходящо и за вежди. Светлия цвят (1) е със златисти частици и го използвам за вътрешния ъгъл на окото и непосредствено под веждата. Другите два цвята са в кафяво и зелено със златист подтон. Любима ми е за пътуване.

Ориентировъчна цена: 20-21 лв.

 

А ти имаш ли любима марка или продукт, от които не можеш да се откажеш? Ще ми е интересно да дадете мнение относно фон дьо тена, който използвате.

До скоро,

К.


Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s