С какво ще запомня 2017?

Здравейте, приятели!

Днес искам да ви разкажа малко повече за мен и моята 2017. Ще се опитам да не бъде скучно, но истината е, че дори аз не знам откъде да подхвана тази тема.

За мен годината изобщо не започна добре. Наложи се да сменя фирмата, в която работех. Не знаех какво ме очаква, но знаех че нещата ще се оправят, защото ще дам всичко от себе си, за да се докажа отново. Аз винаги казвам на хората около мен фразата: ” Всяко зло за добро”, защото наистина вярвам в това. И в този момент си я повтарях постоянно, за да се мотивирам. И така малко по малко добрите неща започнаха да се случват.

С Тишо (гадже) осъществихме дълго мечтаното си пътуване до Барселона. Това беше една наша обща мечта. Да видим културата на Испания, да чуем благозвучния език и да си го припомня ( някога в училище бях отличничка по испански ), и да посетим известният стадион Ноу Камп ( любим отбор на Тишо е Барселона). Не знам дали да казвам, че бяхме много възхитени от пътуването, организацията ( пътувахме с Rapsody travel) и изобщо от Барселона като град ( може би ще направя пост с по-подробна информация).

Между прекрасните сватби на наши близки приятели успяхме да планираме и почивката си на българското черноморие. Но този път пропуснахме удобните хотели и се отдадохме на нещо различно. Бяхме цяла седмица на каравана в близост до Созопол. И сега някой, който ме познава, ще каже че се шегувам, защото не обичам много полевите условия. Да, така е, но има едно голямо “НО”. Винаги трябва да се пробва нещо ново и различно, и не беше ужасно. Даже напротив. Това беше една приказка. Защо? Защото беше спокойно. Да, условията не са кой знае какво, но не ти и трябва повече. Мисля, че бих го направила отново. Важното е от какво имаш нужда.

След всичко това есента настъпи с една огромна изненада за мен. Неочаквано пътуване до любимата ми Италия. Това беше служебно пътуване с много емоции и забавление ( може да видите тук и тук). Никога не ми се беше случвало някой да ме изненада така. Това за мен беше много мотивиращо и запомнящо се. И разбрах едно: много ми харесва да пътувам и искам да го правя по-често. Дори сега с Тишо правим планове къде искаме да отидем и имаме толкова идеи…ех дано се осъществят всички 🙂

Не искам да става прекалено дълъг блог пост и затова ще ви споделя нещо хубаво за финал. Искам да ви кажа да следвате мечтите си. Да, звучи много банално. Но може би чрез повторението хората се заслушват в посланието на думите. Едно от най-добрите ми решения е да започна този блог. Осъзнах, че това е нещото, което винаги съм искала. Дълго време се лутах между хиляди идеи. Знаех, че искам да правя нещо свързано с мода и модни съвети. Но не знаех какво и как. Знаех, че козметиката е моя страст и изпробването на продукти е много забавно за мен. А също така знаех  и какво ще ми даде започването на нещо подобно. Нещо доста ценно: организация и смисъл.

Това са моите предизвикателста през 2017. Можеш ли да ми разкажеш за твоите? Има ли нещо, което си наприл за първи път?

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s