Есенен шик

Здравейте, фешън маниаци!

Аз свързвам есента с дъждовни дни, мрачно време и очакване на коледни празници. Винаги чакам, искам да отмине по-бързо. Знаем, че България има много добро географско разположение и можем да се радваме на четири различни сезона. Но всеки си има определен сезон, който харесва повече от другите и го чака с нетърпение. Тази есен за първи път се огледах и видях красотата. Всеки си казва, че трябва да се радва на това, което има, на това, което е в момента. Но на практика това не се получава. Така е и при мен. Но тази есен успях да се насладя, видях многоцветните пътеки от листа и топлотата, която всъщност получаваш от пейзажите.

Есента успява да бъде муза на много писатели, художници и хора на изкуството. Тя успя да вдъхнови и мен, за да ви покажа два аутфита. В този пост е елегантната версия – подходяща за събития, есенни партита или  ако просто обичаш да бъдеш шик в ежедневието си.

Ще започна от така  модерната този сезон шапка-барета. Дълго време търсех подходящата за мен и я открих в Stradivarius (Serdika Center). Хареса ми това, че е мека, леко лъскава на светлина.

Друг аксесоар, който е много модерен за сезона, са очилата с прозрачни стъкла без диоптър от Forever 21 . Аз се чувствам много добре с тях, придават ми завършеност и правят визията интересна. Тези очила, осен като интересен аксесоар, могат да послужат за предпазване на очите от силен вятър, сняг или дъжд. Предполагам, че има доста противоречиви мнения, но на мен лично много ми харесват.

Колието, което се вижда добре на втората снимка, е от Reserved . Закупих го в края на лятото и съм много щастлива, защото пасва почти с всеки аутфит.

Черното поло е доста универсално и пасва добре на всичко. Аз го комбинирам с поли, дънки, панталони и винаги изглежда добре. То е отново от Stradivarius.

Полата Solei ми е любимата находка за сезона. Тя е от Vintage Summer . Страшно добра материя и изработка. Тенденцията още от лятото с плисираните поли ме зарази, струват ми се много женствени и нежни. Тази пола Solei ме кара да се чувствам прекрасно – много стилна и елегантна. Цвета лесно се съчетава. Добавям си я в списъка с ” must have”.

Ботите са от една българска фирма Eliza Bulgaria. Леко заострени, с дебел ток, те също са в списъка с “must have”. Подметката е малко твърда, но като цяло са удобни.

 

 

 

Processed with VSCO with  preset

 

Processed with VSCO with  preset

2017-11-19 06.12.02 1_1511114833644

2017-11-19 06.06.05 1_1511115023960

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s